Thursday, September 19, 2013

Το στημένο παιχνίδι της Χρυσής Αυγής και τα δύσκολα που έρχονται...

Να πεις ότι δεν περίμενες πως θα συμβεί; Πρέπει να είσαι διανοητικά καθυστερημένος. Να καταδικάσεις αυτούς που τους ψήφισαν και τους έβαλαν στη Βουλή; Άδικος κόπος. Ας μη γελιόμαστε. Η Χρυσή Αυγή εκφράζει κάτι που υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στην ελληνική κοινωνία. Ποιο είναι αυτό; Ένα χαμηλό μορφωτικό επίπεδο. Δεν διαφέρει από τη μάζα των Ελλήνων. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Νίκος Μιχαλολιάκος και κατάφερε με κάτι τραμπούκους και αλήτες που μάζεψε από τα μπουρδέλα της Φυλής και κάτι μπουζουξίδικα της Εθνικής Οδού να μπει στη Βουλή...


Την ίδια ώρα η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά τους άφησε ανεξέλεγκτους να προκαλούν με δηλώσεις και πράξεις ώστε να ασχολούμαστε μαζί τους ενώ την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός ψήφιζε τα νομοσχέδια με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Φτάσαμε στο σημείο να προσπαθούμε να συζητήσουμε με πολιτικούς όρους με τη Ζαρούλια, τον Κασιδιάρη και τα λοιπά αμόρφωτα τσόλια και δεν δίναμε βάση στα πραγματικά προβλήματα της χώρας και την πραγματική μαφία που εκπροσωπεί ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Στουρνάρας. Τους δώσαμε μυθολογικές διαστάσεις αποκαλώντας τους Ναζιστές και Φασίστες χωρίς να καταλάβουμε πως δεν πρόκειται για ένα κόμμα με ιδεολογική κατεύθυνση αλλά για μια συμμορία που βρήκε ευκαιρία να μπει στη Βουλή και να τσεπώσει κανά φράγκο.

Σκέψου το απλό. Τι θα έκανε ο Παναγιώταρος, ο Λαγός και τα λοιπά τσουτσέκια της Χρυσής Αυγής αν δεν ήταν βουλευτές; Στην καλύτερη περίπτωση θα ήταν μπράβοι σε κανα τελευταίο μπουρδέλο της κακιάς ώρας. Απλά, ανόητοι ψηφοφόροι που δεν έχουν αναλάβει ποτέ την ευθύνη των πράξεών τους τούς έδωσαν δύναμη γιατί πίστευαν και συνεχίζουν να πιστεύουν πως θα τους σώσουν την ύστατη ώρα. Αυτοί οι γελοίοι τύποι όμως, αυτοί οι τραμπούκοι, δεν θα τους σώσουν αλλά θα κάτσουν να τσεπώσουν φραγκάκια και να πάρουν τις μίζες όπως και οι υπόλοιποι που είναι στο κόλπο.

Είχα γράψει και παλαιότερα πως πρόκειται για μια πράξη αποπροσανατολισμού ώστε να μην ασχολούμαστε με το πραξικόπημα του Σαμαρά και όταν δεν θα τους έχουν πλέον ανάγκη ή θα δουν πως πάνε να σηκώσουν κεφάλι θα τους εξαφανίσουν σε ένα βράδυ. Και κάπως έτσι έγινε. Η ιστορία με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα βρωμάει αρκετά. Ξαφνικά μαθαίνουμε τα πάντα για την Χρυσή Αυγή από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, λες και μέσα σε μια ημέρα ανακάλυψαν την Αμερική. Ασχολούμαστε όλοι με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ενός τραγουδιστή, ο ακροδεξιός Σαμαράς θυμήθηκε να καταδικάσει την Χρυσή Αυγή ενώ την ίδια ώρα γύρισε από τις Βρυξέλλες με άδεια τα χέρια. Γι άλλη μια φορά η Τρόικα τον έβαλε να συνεχίσει το σχέδιο αφαίμαξης του ελληνικού λαού και τα χειρότερα έρχονται. 

Δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτό. Έστω και τώρα μάθαμε πως οι Χρυσαυγίτες δεν είναι τίποτα περισσότερο από μαχαιροβγάλτες που πρέπει να τους απομονώσουμε και να τους εξαφανίσουμε. Την διαδικασία εξαφάνισής τους την υλοποίησε η κυβέρνηση του Σαμαρά αφού πλέον δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά της και το επόμενο βήμα είναι να την αφομοιώσει σε μια κυβέρνηση Συνασπισμού δεξιάς και ακροδεξιάς όπως έγινε στην Νορβηγία. Αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Οι αχυράνθρωποι Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας είναι αδίστακτοι και τον προσεχή χειμώνα μας ετοιμάζουν το τελειωτικό χτύπημα. Ξεπουλάνε τον δημόσιο πλούτο σε μεγαλοεπιχειρηματίες, τα σπίτια μας σε μεγαλοτραπεζίτες και έχουν βάλει την χώρα στον αυτόματο πιλότο οδηγώντας την σε επίπεδα Ταϋλάνδης. 

Το θέμα είναι για πόσο θα τους αφήνουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Θα αντισταθούμε; Μπορούμε; Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Νιώθω ανήμπορος να τα βάλω μαζί τους αλλά ταυτόχρονα αρκετά εγωιστής για να τους χαρίσω τη ζωή μου. Ίδωμεν..

1 comment:

  1. Re-Blog http://thepartiesover.blogspot.gr/2013/09/blog-post_9079.html

    ReplyDelete